O Vili

Naša vila je smještena na jako atraktivnoj lokaciji, gde možete uživati u predivnom pogledu na Budvansku rivijeru u miru i tišini terase apartmana. Na samo 5 minuta hoda od samog starog grada Budve, 10 minuta od Slovenske i Mogren plaže, kao i novootverenog Miracle parka.

 

Sve to i još mnogo drugih stvari čiju je ljepotu nemoguće opisati rečima je više nego dovoljan razlog da posjetite ovu ljepoticu mediterana sa svojim biserom vilom  "Imperija" i uvjerite se na licu mjesta da Vaš san može postati stvarnost a Vaša mašta realnost. Ako u vilu Imperija dolazite automobilom ili autobusom u Budvu možete stići iz pravca susjednih zemalja, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Hrvatske. Najbliži aerodrommi se nalaze u Tivtu 25km od Budve, Podgorici 60km od Budve i Ćilipi 68km udaljenosti od Budve.

 

Vila Imperija raspolaže sa 25 luksuzno opremljenih apartmana (mali, srednji i veliki), posjeduje penthouse, kao i sa salom za konferenciju.

 

Svaki apartman sadrži: - Mini kuhinju - Kupatilo popunjeno širokim paletama kozmetičkih proizvoda, koji će učiniti da se osjećate kao kod kuće - Klima uređaj - Sef - Plazma TV i veliki izbor kablovskih programa - Internet - Telefon - Terasu. Apartmani su udobni i moderno dizajnirani sa izvanrednim pogledom na morsku pučinu, park ili planinske vrhove. Za goste je obezbijeđen parking.

 

Viila Imperija je najbolje mjesto odakle treba da započnete svoja istraživanja po Budvi i Crnoj Gori.

Kontakt
Vila Imperija
Topliški put 11, 85310 Budva, Crna Gora
Tel:
+382 33 452 223
+382 33 452 366
Mob:
+382 67 474 392